Vesele Božićne čestitke

Vesele Božićne čestitke

Učenice grupe Kreativna radionica iz Veterinarske škole u Zagrebu, odlučile su ove, prve godine svog postojanja, izraditi čestitke za predstojeće blagdane. Ukoliko napravljeno bude lijepo, biti će poslane od strane škole....

Vesele Božićne čestitke
Vesele Božićne čestitke

Imali smo oskudna financijska sredstva, neke potrepštine smo kupili, ali i donijeli iz svojih domova. S obzirom da tijekom tjedna nemamo puno slobodnog vremena niti prostora, našli smo se jednu subotu u školskim prostorijama gdje smo čitav dan proveli radno, ali i u ugodnom druženju!

Vesele Božićne čestitke

Na samom početku, organizirali smo rad, podijelili zaduženja i bacili se na posao.

Materijal kojim smo se služili bio je raznovrstan: hamer papiri u različitim bojama, kolaž papiri, rebraste ljepenke u boji, trakice raznih dimenzija i boja, raznovrsne šljokice, zlatni sprej, snijeg u spreju, flomasteri, drvene bojice, razna ljepila (za drvo, papir, sa šljokicama, bez njih…, silikonsko ljepilo s pištoljem), neki gotovi ukrasići, salvete s prigodnim motivima, škare, cik cak škare, grančice prikupljene u prirodi…

Vesele Božićne čestitke

Nemoguće je napisati redoslijed našeg rada… Prvo su se rezali oblici čestitki u nekoliko dimenzija, neki su izrezivali ukrase, drugi su ih lijepili, neki su crtali, pisali….bilo je puno posla, ali smo se lijepo zabavili.

Namjeravamo nastaviti sa svojim radom, imamo nekih idejica oko uređenja nekih kutaka naše škole, počeli smo izrađivati i neke Božićne ukrase, kako bi naši hodnici i učionice u ovo blagdansko vrijeme bili življi i oku ugodniji.

Vesele Božićne čestitke

Mi sami, zadovoljni smo našim uratcima, pogotovo zato što nam je ovo zapravo prvi ovakav zajednički rad. Nadamo se da će se svidjeti i Vama!

Lijep pozdrav, te najljepše želje za Božić i u Novoj Godini od učenika i voditeljice Kreativne radionice Veterinarske škole!

Vesele Božićne čestitke