Whirlpool sušilica rublja 6TH SENSE Air Care

Whirlpool sušilica rublja 6TH SENSE Air Care

Whirlpool je potpuno svjestan uloge tehnologije, koja je postala najveći saveznik potrošača u obavljanju kućanskih radova. Za rješavanje problema sušenja rublja te ujedno ne držanja neprikladnih stalaka za sušenje rublja u spavaćim sobama i kupaonicama, Whirlpool je razvio sušilicu 6TH SENSE Air Care. Ovaj uređaj je današnji najbolji približak vjetru i suncu za delikatno sušenje svakog rublja. Sušilica rublja 6TH SENSE Air Care najbolje se brine o svakom rublju, držeći ga mekog kao na dan kad ste ga kupili, bez glačanja ružnih nabora i bora uzrokovanih stalcima za sušenje.

Uz super učinkovite HeatPump tehnologije (tehnologija toplinske pumpe) Whirlpoolova nova sušilica 6TH SENSE Green Generation kombinira izvrsne rezultate sušenja pomoću tehnologija 6TH SENSE i Wave Motion s velikim uštedama energije i najbolje njege tkanina. Sušilica 6TH SENSE Air Care suši odjeću nježno i ravnomjerno, čuvajući prirodnu ljepotu vaših omiljenih tkanina.


Bez obzira što sušite, tehnologija 6TH SENSE inteligentno osjeti stupanj vlage svake runde rublja i prilagodi parametre sušenja u skladu s tim. Upravlja postupak od početka do kraja za savršene rezultate.
Puhalo i izmjenjivač topline promijenili su poziciju kako bi stvorili jedinstven sustav kruženja zraka koji poboljšava radne rezultate stvarajući niži zračni tlak u bubnju, povlačenjem zraka nježno oko odjeće čime tkanine ostanu lijepo mekane. 

Kako bi se dodatno optimizirao proces sušenja, rotacija bubnja pojačana je tehnologijom Wave Motion. Ovo posebno asimetrično kretanje osigurava da je rublje dobro raspoređeno po bubnju, što dozvoljava da zrak jednostavno prolazi kroz vlakna rublja. Zahvaljujući tehnologiji Wave Motion nova sušilica Whirlpool ne samo što tretira odjeću s većom delikatnošću od drugih sušilica te tako smanjuje izgužvanost, već je također učinkovitija pri uklanjanju vlage.

Značajka Eco Monitor korisniku daje manevarski prostor, što se tiče potrošnje energije, biranjem između programa i opcija. Treba samo minutu da osjeti količinu rublja i procijeni ukupnu potrošnju energije. Uz povratnu informaciju korisnici mogu naučiti kako programirati sušilicu za optimiziranu potrošnju energije.


Sljedeći korak naprijed pri ispunjavanju potreba potrošača je funkcija Cycle End, koja korisnicima omogućuje podešavanje točnog vremena kad žele da se završi ciklus pranja. Tako korisnici dobiju meko, toplo i nezgužvano rublje koje je spremno za glačanje ili slaganje u skladu s korisnikovim željama.

Nova sušilica 6TH SENSE Green Generation ima također najveći bubanj na tržištu[1], koji još bolje smanjuje izgužvanost. Dodatnim prostorom koji pruža odjeća se osuši ravnomjerno, a sad čak i veliki komadi, kao što su jastuci ili deke, možete savršeno osušiti u udobnosti vlastitog doma. Posebni program za veće komade koristi tehnologiju 6TH SENSE za prepoznavanje unutarnje i vanjske razine vlage velikih komada i zaustavi ciklus samo kad je tkanina potpuno suha.

Sustav sušenja Air Care učinkovitiji je, smanjuje potrošnju energije i promiče održivost. Posebna tehnologija toplinske pumpe pruža iste rezultate sušenja kao i konvencionalni element za grijanje, no pri mnogo manjim temperaturama: suši na 40°C u prosjeku umjesto uobičajenih 60°C. To je ono što čini novu Whirlpoolovu sušilicu 6TH SENSE Air Care s tehnologijom Wave Motion ekološkim aparatom u energetskoj klasi A-50%[2]: A-50% ocjena energije na 9 kg modelima znači da ti aparati potroše do 50% manje energije od običnih sušilica klase A.

Uz vrhunski ženstveni dizajn Whirlpoolove linije Carisma, sušilica 6TH SENSE lijepa je za oko i užitak za korištenje – savršena kombinacija za perilicu rublja 6TH SENSE s punjenjem sprijeda. 

Whirlpool

Whirlpool

Adresa

Avenija Većeslava Holjevca 40
10000 Zagreb

Telefon

01/ 30 40 333