Keramika Modus osvojila albansko tržište, a Rita Ora albansku publiku!

Keramika Modus osvojila albansko tržište, a Rita Ora albansku publiku!

Zagreb, 30.11.2012. godine - Republika Albanija ove godine slavi 100 godina svoje neovisnosti, a u tom svečanom ozračju protekao je i devetnaesti Međunarodni opći sajam Panair 2012 u Tirani, a na kojem je ove godine uspješno izlagala i Keramika Modus iz Orahovice - jedini hrvatski i vodeći regionalni proizvođač keramičkih pločica.

PANAIR 2012 zatvoren je 30. studenog, a uspješan nastup tvrtke Keramika Modus rezultirao je novim kontaktima i strateškim partnerstvima, kako za albansko, tako i za okolna tržišta u široj regiji na kojima na ovaj način Keramika Modus učvršćuje svoju poziciju lidera. I ove godine na sajmu PANAIR predstavilo se više od 350 tvrtki izlagača s područja industrije, metalurgije, energetike, građevine, zaštite okoliša, nekretnina, turizma, agronomije, prehrane, telekomunikacija... na gotovo 15.000m2 izlagačkog prostora.

Rita Ora zapalila je brojnu publiku na središnjem gradskom trgu
Rita Ora zapalila je brojnu publiku na središnjem gradskom trgu

Kao i cijeli sajam, tako je i proslava 100 godina albanske neovisnosti protekla pod posebnim pokroviteljstvom albanskog premijera, prof. dr. Sali Berishe, a u sklopu toga održan je na središnjem Trgu Majke Tereze u Tirani i veliki koncert britanske pjevačice porijeklom s Kosova. To je dakako aktualna svjetska senzacija Rita Ora, koju su brojni obožavatelji satima čekali na kiši, a onda i uživali u vrhuncu svečanog slavlja na otvorenom uz mladu zvijezdu.

PANAIR 2012 je tako ispunio očekivanja organizatora Klik Ekspo Group, kao i brojnih izlagača, a označen je kao i važno gospodarsko događanje u cjelini s obzirom na prisustvo velikog broja uglednih gospodarstvenika i političara iz regije, za koje su albanski čelnici održali svečano primanje u Palace of Congresses.

Keramika Modus

Keramika Modus

Adresa

Vladimira Nazora 67
33515 Orahovica

Telefon

033/ 84 03 00
01/ 65 95 951

Email

info@keramika-modus.com

Tagovi

Novosti