Bosch donirao igračke vrtiću u Gornjem Desincu i Celinama

Bosch donirao igračke vrtiću u Gornjem Desincu i Celinama

Već drugu godinu za redom tvrtka Robert Bosch d.o.o. u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem donira značajnu količina Bosch mini igračaka vrtićima u RH kojima je potrebna podrška u opremi za dječju igru.


Uručivanju donacije koja je održana na maloj svečanosti u Dječjem vrtiću Radost, područno odjeljenje Desinec nazočio je Javier González Pareja, generalni direktor tvrtke Bosch za Adria regiju, voditeljica Korporativnih komunikacija Kristina Šperanda Ferenc, izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa prim. dr. sc. Nenad Javornik te Drinka Sopta iz Službe za prikupljanje financijskih sredstava HCK. Donaciju je preuzela ravnateljica GDCK Jastrebarsko Dunja Vlašić, a prisutni su bili i ravnateljica Dječjeg vrtića Radost Jadranka Stojković te gradonačelnik grada Jastrebarskog gosp. Zvonimir Novosel. Istovjetna donacija će biti održana 4. prosinca u dječjem vrtiću u Celinama.

Bosch mini igračke kopije su Bosch uređaja, pa su se tu našli mali alati i mini oprema za rad u vrtu.

Robert Bosch d.o.o ovime nastavlja društveno odgovorno poslovanje u Hrvatskoj te poziva i ostale tvrtke na ovakve akcije.

Robert Bosch d.o.o.

Robert Bosch d.o.o.

Adresa

Ulica Kneza Branimira 22
10000 Zagreb

Telefon

01/ 29 58 071

Email

pt-narucivanje@hr.bosch.com

Tagovi

Novosti