LG IPS7 - ljubav na prvi pogled

LG IPS7 - ljubav na prvi pogled

Uz LG-ev LED LCD monitor serije IPS7 s dizajnom CINEMA SCREEN, provoditi ćete više vremena nego s prijateljima. Gledat ćete u njega više nego u voljenu osobu.

Uz jedva vidljiv okvir od nevjerojatnih 1,2 mm, sadržaj je naglašeniji nego je uobičajeno kod zaslona od 23 ili 27 inča. Debljina monitora je samo 14,1 mm, a kapacitativne tipke osjetljive na dodir i metalni stalak čine svaki radni stol elegantnijim.

IPS paneli monitora serije IPS7 osiguravaju živopisne i vjerne boje te veću kvalitetu slike u usporedbi s TN panelima karakterističnim za većinu monitora.

LG IPS 7 krasi okvir od samo 1,2 mm i debljina od 14 mm te ga čine jednim od najelegantnijih monitora
LG IPS 7 krasi okvir od samo 1,2 mm i debljina od 14 mm te ga čine jednim od najelegantnijih monitora

Uz kraće vrijeme odziva, nema zamućenja koje nastaje uslijed brzih pokreta u akcijskim scenama pa nećete osjećati zamor očiju, čak i pri dugotrajnom gledanju u zaslon. Zahvaljujući širem kutu gledanja, videozapise možete gledati neovisno o tome stojite li ili sjedite. Uz tehnologiju Mobile High-Definition Link (MHL), lako je putem HDMI utora povezati vanjske uređaje poput pametnih telefona, tableta ili prijenosnih računala.

Na taj način jednostavno možete pregledavati fotografije i videozapise pohranjene na ovim uređajima na većem zaslonu, a u međuvremenu će se baterija uređaja puniti. Kalibracija hardvera monitora serije IPS7 moguća je i uz softver True Color Finder koji dolazi uz uređaj, a pomoći će fotografima i grafičkim dizajnerima u svakodnevnom radu.


Tehničke specifikacije:

Veličina zaslona: 27"

Vrsta zaslona: IPS

Format zaslona: 16:9

Razlučivost: 1920x1080

Svjetlina (cd/m2): 250

Omjer kontrasta: 5000000 : 1

Vrijeme odaziva: 14 ms

Kut gledanja: 178/178

Dubina boje (broj boja): 16.7 M