ISPRAVAK NATJEČAJA ZA IZRADU BOŽIĆNIH DEKORACIJA

ISPRAVAK NATJEČAJA ZA IZRADU BOŽIĆNIH DEKORACIJA

Dragi naši korisnici,

obzirom da smo stvarno zaprimili veliki broj Vaših pritužbi na način odabira najbolje Božićne dekoracije, ovim putem smo odlučili napraviti ISPRAVAK NATJEČAJA na način da prema želji velike većine IZBACIMO prikupljanje glasova preko FACEBOOK stranice.

Natječaj za izradu Božićnih dekoracija

Dakle, svi pristigli radovi će biti ocjenjivani od strane žirija koji je sastavljen od redakcije i zaposlenih u Boschu koji i daruje najuspješnije s ovim vrijednim nagradama.

Natječaj za izradu Božićnih dekoracija

Da Vas podsjetimo, najuspješniji rad, BOSCH nagrađuje višenamjenskim akumulatorskim alatom Dremel, idealan za hobiste i sve one koji vole kućnu radinost.

Slijedeća tri uspješna rada biti će nagrađena vrlo kvalitetnim Dremel pištoljem za lijepljenje koji ima dual način rada - za dvije jačine temperature, ovisno o materijalu kojim radite.

Još nekoliko uspješnih radova bit će nagrađeno utješnim nagradama Dremel kape.


Nagrade su vrijedne i korisne stoga se potrudite osvojiti ih.


KAKO SUDJELOVATI NA NATJEČAJU?

Za sudjelovanje na natječaju morate pratiti tri koraka:

1. Osmislite što ćete napraviti. Evo vam nekoliko natuknica: dekoracije i ukrasi za bor, stol, zid, vrt..., pokloni za Božić, uporabni predmeti na temu Božića (okviri za slike, čestitke, podmetači za čaše, držači, lusteri...) Uostalom, proguglajte malo internetom i sigurno ćete vidjeti nešto zanimljivo, nešto što ćete dodatno modificirati i prilagoditi svojim mogućnostima i potrebama. Birajte dostupne i jeftine materijale (papir, platno, žicu, staklo...)

2. Cijeli postupak izrade morate dokumentirati tj. fotografirati pojedine faze rada i opisati s nekoliko riječi i napraviti jednu lijepu završnu fotografiju gotovog proizvoda. Ne brinite ako niste vični pisanju, na osnovu vaših fotografija i natuknica mi ćemo složiti priču o vašem uratku i objaviti je na portalu UrediSvojDom i Facebook stranicama.

3. Putem e-maila pošaljite svoj uradak. Naš žiri će ocijeniti sve pristigle radove i izabrati najbolje koji će biti nagrađeni navedenim nagradama.


Možete sudjelovati s više radova, nema ograničenja.


Zbog "pobune" ☺ koju ste napravili oko Facebooka, produžiti ćemo natječaj do 9.12. (nedjelja).

Sve pristigle radove ćemo objavljivati na portalu UrediSvojDom u rubrici Božićne dekoracije.


Nakon pregledavanja i odluke stručnog žirija, 12. prosinca ćemo objaviti sretne dobitnike.


Radove (fotografije i tekst) šaljite mailom na uredisvojdom@gmail.com, ako imate dodatnih pitanja vezano uz natječaj slobodno pitajte putem maila (uredisvojdom@gmail.com) ili nazovite na 01/2303 010.


Sretno

Tagovi

Novosti