Natječaj za izradu Božićnih dekoracija

Natječaj za izradu Božićnih dekoracija

Dragi naši korisnici,

bliže se najveseliji i najsretniji blagdani u godini. Poznavajući Vas, sigurno ćete lijepo urediti svoj dom za tu priliku kako bi se osjećali još ugodnije i opuštenije.

Mnogi od Vas će se dati u akciju i sami napraviti ukrase za Božić, a mi ćemo Vas još dodatno potaknuti!

U suradnji s poduzećem Robert Bosch, raspisujemo natječaj za


Natječaj za izradu Božićnih dekoracija
Natječaj za izradu Božićnih dekoracija

Zadatak je jednostavan. Morate napraviti jedan atraktivan i upotrebljiv predmet (dekoraciju) kojim ćete uljepšati svoj prostor. Odlučili smo da sami izaberete što, kako i od čega ćete to napraviti.

Vaš trud će se i bogato nagraditi. Najuspješniji rad, BOSCH nagrađuje višenamjenskim akumulatorskim alatom Dremel, idealan za hobiste i sve one koji vole kućnu radinost.


Slijedeća tri uspješna rada biti će nagrađena vrlo kvalitetnim Dremel pištoljem za lijepljenje koji ima dual način rada - za dvije jačine temperature, ovisno o materijalu kojim radite.

Još nekoliko uspješnih radova bit će nagrađeno utješnim nagradama Dremel kape.


Nagrade su vrijedne i korisne stoga se potrudite osvojiti ih.


Kako sudjelovati na natječaju?

Za sudjelovanje na natječaju morate pratiti tri koraka:


1. Osmislite što ćete napraviti. Evo vam nekoliko natuknica: dekoracije i ukrasi za bor, stol, zid, vrt..., pokloni za Božić, uporabni predmeti na temu Božića (okviri za slike, čestitke, podmetači za čaše, držači, lusteri...) Uostalom, proguglajte malo internetom i sigurno ćete vidjeti nešto zanimljivo, nešto što ćete dodatno modificirati i prilagoditi svojim mogućnostima i potrebama. Birajte dostupne i jeftine materijale (papir, platno, žicu, staklo...)


2. Cijeli postupak izrade morate dokumentirati tj. fotografirati pojedine faze rada i opisati s nekoliko riječi i napraviti jednu lijepu završnu fotografiju gotovog proizvoda. Ne brinite ako niste vični pisanju, na osnovu vaših fotografija i natuknica mi ćemo složiti priču o vašem uratku i objaviti je na portalu UrediSvojDom i Facebook stranicama.


3. Nakon što nam pošaljete svoj uradak, nagovorite svoje prijatelje da vas ocjenjuju na Facebooku i da prikupljate bodove jer će se u konačnici zbrajati bodovi od Facebooka i bodovi od našeg stručnog žirija. Tko na kraju bude imao najviše bodova je pobjednik i tako redom.


Možete sudjelovati s više radova, nema ograničenja.


Natječaj je otvoren od ovog trenutka pa sve do 30.11.

Svi radovi koji dođu do tog datuma biti će objavljeni na portalu UrediSvojDom u rubrici Božićne dekoracije.

Nakon toga, krećemo u kampanju na Facebook gdje ćemo istovremeno objaviti sve radove nakon čega kreće borba za glasove.

Glasanje na Facebooku traje do 10. prosinca, a nakon toga zasijeda stručni žiri i 12. prosinca objavljujemo sretne dobitnike.

Radove (fotografije i tekst) šaljite mailom na uredisvojdom@gmail.com, ako imate dodatnih pitanja vezano uz natječaj slobodno pitajte putem maila (uredisvojdom@gmail.com) ili nazovite na 01/2303 010.

Tagovi

Novosti