Nove tuš kade i staklene stijene iz Aquaestila

Nove tuš kade i staklene stijene iz Aquaestila

Katalog proizvoda Aquaestil

Ako opremate kupaonicu onda obavezno pogledajte asortiman vrhunskih proizvoda za opremanje kupaonica u izvedbi Aquaestila.

Promjena stila života, koji je sve ubrzaniji i ostavlja nam sve manje vremena za opuštanje, uzrokovao je promjene i u našoj najdražoj prostoriji – kupaonici. Sve veća uporaba vrlo plitkih tuša kada u kombinaciji sa elegantnim staklenim stijenama i paravanima trend je modernog uređenja kupaonice svih veličina.

Hrvatska tvrtka Aquaestil plus, koja je na tržištu prisutna već 14 godina i vodeći je proizvođač kupaoničke opreme u regiji, pozorno prati svjetske trendove te je tržištu predstavila nove linije modernih tuš kada, kabina i paravana koji privlače svojim izgledom, kvalitetom, funkcionalnošću, ali i cijenom.

Plitke tuš kade Aquaestil u potpunosti prate svjetske trendove
Plitke tuš kade Aquaestil u potpunosti prate svjetske trendove

Plitke tuš kade visine 1,5-3 cm izrađuju se u raznim dimenzijama, ukljućujući i polukružnu izvedbu, kako bi se savršeno uklopile u sve kupaonske konfiguracije, a ugrađuju se u razini poda između pločica ili neke druge kupaoničke površine. Na taj način dobiva se vrlo funkcionalan, ali i elegantan prostor za tuširanje koji je iznimno jednostavan za korištenje i održavanje što je naročita prednost u nešto manjim kupaonicama. Iz Aquaestil asortimana posebno izdvajamo plitke akrilne tuš kade Tempo, Teso i Omega koje oduševljavaju svojom jednostavnošću i modernim dizajnom koji će se savršeno nadopuniti sa gotovo svim kupaoničkim interijerima. Aquaestil na sve akrilne kade i tuš kade pruža 10-godišnju garanciju, a usluga servisa dostupna je na prostoru cijele Hrvatske.

Staklene stijene prilagođene su plitkim tuš kadama i mogu biti različitih oblika i dimenzija
Staklene stijene prilagođene su plitkim tuš kadama i mogu biti različitih oblika i dimenzija

Kako bi Vaš moderni prostor za tuširanje bio potpun, potrebno je ugraditi kvalitetni paravan za tuš kade ili staklenu stijenu koja će spriječiti prskanje vode, ali i estetski doprinijeti njegovom izgledu. Ovisno o obliku tuš kade, kupaoničkoj konfiguraciji, ali i Vašoj osobnoj preferenciji, ovaj funkcionalni prostor moguće je izvesti na više načina zahvaljujući širokom Aquaestil asortimanu staklenih stijena i paravana te dugogodišnjem iskustvu u njihovoj proizvodnji i primjeni.

Uporabom klasičnih tuš paravana moguće je efikasno zatvoriti prostor za tuširanje neovisno o tome da li je tuš kada oslonjena na jedan zid ili se nalazi između dva ili tri zida, a ovisno o Vašoj želji i samom kupaoničkom prostoru, takova konstrukcija može biti zatvorena različitim kombinacijama kliznih ili okretnih vrata i fiksnih stijena čime se ostvaruje maksimalna kompatibilnost sa ostalim kupaoničkim interijerom. Preko 30 različitih standardnih Aquaestil staklenih tuš paravana zasigurno će Vas oduševiti svojom funkcionalnošću i kvalitetom, a nove linije Aurora, Savana i Oasis idelna su nadopuna plitkim tuš kadama.


Uz primjenu paravana s vratima, sve popularnija je i "walk in" izvedba uz pomoć fiksnih staklenih stijena. Ovakvo rješenje iznimno je praktično jer olakšava korištenje, ali i izgleda vrlo dopadljivo u moderno uređenim kupaonicama čistih i jednostavnih linija. Aquaestil Vam i u ovom slučaju nudi nekoliko primamljivih opcija, a u kombinaciji s Aquaestil masažnim stupom dobiti ćete vrhunski kutak za opuštanje.

Aquaestil paravani izrađeni su od 6 mm kaljenog stakla koje može biti prozirno ili reljefno te pripadajućeg profila koje može biti izvedeno u srebrnoj ili bijeloj varijanti. Ukoliko niti jedna od standardnih kombinacija paravana ne odgovara Vašoj kupaonici, Aquaestil Vam za većinu modela nudi i izradu po mjeri koja Vam daje dodatnu slobodu pri kreiranju Vaše idealne kupaonice. Uz standardnu opremu moguće je naručiti i posebno efikasan nanos protiv kamenca za staklene paravane i kabine uz koji će čišćenje i održavanje biti iznimno lako.


S obzirom kako se cijeli Aquaestil asortiman proizvodi u Hrvatskoj, rezervni dijelovi i servis uvijek su dostupni u kratkom roku. Zahvaljujući širokoj mreži distributera, većinu proizvoda možete pogledati i kupiti u Vašoj blizini. Za više informacija možete nas kontaktirati na info@aquaestil.hr

Aquaestil

Aquaestil

Adresa

Josefa Jeruzalema 8
47250 Duga Resa

Telefon

047/ 81 18 36
047/ 81 18 37

Email

info@aquaestil.hr