Dani kuhinja 2012 (18.-21.10.2012.)

Dani kuhinja 2012 (18.-21.10.2012.)

Posjetite druge po redu Dane kuhinja od 18.10-21.10. u WestGate shopping city centru. Dočekati će vas široka ponuda kuhinjskog namještaja, bijele tehnike, malih kućanskih aparata, blagovaona, posuđa i sitnica za dom.

Ovo je idealna prilika da pronađete ideju za svoju novu ili staru kuhinju te iskoristite priliku za povoljniju kupnju. Svim posjetiteljima je osiguran besplatan ulaz u centar i besplatno parkiranje na parkiralištu WestGate centra.


Dani kuhinja 2012 (18.-21.10.2012.)

Što su Dani kuhinja?

Dani kuhinja su hvale vrijedan projekt koji je nastao sa željom da se na potpuno nov, jedinstven i interaktivan način javnosti prezentiraju svježe ideje o uređenju i opremanju kuhinje.

Cilj ovog skupa je okupiti većinu relevantnih tvrtki koje se bave projektiranjem, proizvodnjom i prodajom kuhinjskog namještaja, bijele tehnike i ostale popratne opreme u jedinstvenom lifestyle okruženju WESTGATE Shopping City-a i omogućiti svim posjetiteljima da na jednom mjestu dobiju kvalitetnu prezentaciju proizvoda potrebnih za opremanje kuhinjskog interijera.

U sklopu interaktivnog sadržaja koji će se događati tijekom Dana kuhinja posjetitelji će na kvalitetan način doći do svih informacija vezanih za opremanje kuhinje od strane izlagača te se zabaviti uz popratni zabavni sadržaj i bogate nagradne igre.


Više informacija saznajte na: www.danikuhinja.hr

Tagovi

Novosti